Tennisrejser til lækre, europæiske destinationer

Tennisrejser til lækre, europæiske destinationer

Spiller du tennis på amatørplan, og drømmer du om at blive bedre? Så handler det, som du jo sikkert nok godt ved, om at træne, træne og – træne. Det kan dog godt være svært at blive rigtig dygtig, når man kun har få timer i løbet af ugen, som kan dedikeres til at dyrke sin sportsgren. I modsætning til discipliner så som løb eller cykling, er man begrænset af at skulle have adgang til en god tennisbane. Og disse er som oftest fuldt booket, da der jo kun er et endeligt antal klubber og baner.

Læg hverdagen til side, og tag på tennisrejse

Dertil kommer, at man – selv om man kunne få adgang til baner når man havde lyst – stadig er begrænset af hverdagens gøremål. Ud over fuldtidsarbejde, som i denne henseende er den helt store tidsrøver, skal familiære forpligtelser og huslige gøremål også passes i det daglige. Og så er det svært at finde såvel tid som overskud til at træne fokuseret. Hvis du kunne tænke dig at prøve at leve som en professionel tennisspiller i en uges tid, kan du med fordel rykke en uge ud af kalenderen og dedikere den til en tennisrejse med Yak Sport.

En tennisrejse er en form for træningslejr, hvor du – og evt. din klub – bliver indlogeret på et all inclusive hotel med adgang til diverse trænings faciliteter, her under tennisbaner i top kvalitet og højeste standard. Under opholdet vil du ikke skulle koncentrere dig om andet end at træne. I prisen er nemlig inkluderet tre daglige måltider, som er såvel sunde som nærende. Og al transport er arrangeret – dette gælder kørsel såvel til og fra lufthavnen som mellem hotel og træningsbaner.

Med en tennisrejse gennem Yak Sport får du og din klub nyt gå på mod til at fortsætte jeres træning i det daglige. Læs mere på https://yaksport.dk/tennisrejser/