Smukt og enkelt logodesign til dit firma

Har du netop åbnet dit eget firma, og venter du spændt på kunder? Så kan du godt komme til at vente længe. I hvert fald hvis du ikke selv gør en aktiv indsats i form at en målrettet og effektiv marketing strategi.

Markedsføring er utroligt vigtigt for en virksomhed, især i dens spæde begyndelse. I denne digitale tidsalder er online marketing den vigtigste form for markedsføring overhovedet. Står du således for at skulle udvikle en strategi for online markedsføring bør du få fremstillet et firma logo som noget af det første. Det er nemlig vigtigt at din virksomhed er i besiddelse af det man kalder en visuel identitet.

Langt størstedelen af indholdet i en digital marketing kampagne er fokuseret på det grafiske – her under virksomhedens logo, som så at sige er dens ansigt udadtil. Det er logoet publikum husker og forbinder med dit firma og dets produkter eller ydelser. Og derfor bør dit logo fra begyndelsen være gennemført og vel designet – helst af en professionel fagperson.

Kan jeg ikke bare selv tegne mit firma logo?

Måske tænker du at det ikke er den store kunst at tegne et firma logo. Men her tager du fejl. For at et logo skal være effektivt skal det leve op til en lang række kvalitets parametre. Et firma logo skal kunne skaleres således at at kan bruges på såvel dit firma flag som på virksomhedens brevpapir.

Dette kræver at logoet er enkelt udformet og leveret i et format som kan skaleres. Logoet skal kunne fungere lige godt i farve og i sort/hvid. Og så skal logoet indramme hele din virksomheds DNA på en måde så at det kan stå alene uden pay off eller yderligere forklaring.

Hvor kan jeg få udformet et lækkert logo?

Hos Logoshop kan du altid få et godt tilbud på professionelt og billigt logo design – læs mere på Logoshop.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *