Slip af med smerterne – køb en massagepistol

Er du ofte plaget af spændinger og smerter i din krop – og hidrører disse ofte fra meget lokaliserede områder? Så har du nok oplevet, at det ikke nytter det helt store at bruge de sædvanlige remedier til opløsning af myoser og stivhed i bindevævet så som en foam roller. Her skal der mere specialiserede midler i brug. Og til dette formål kan du for eksempel vælge en massagepistol.

Hvorfor anskaffe en massagepistol?

Du kan med stor fordel anskaffe en massagepistol hvis du til daglig døjer med eksempelvis hold i nakken eller spændinger i skuldrene eller over lænden. Disse gener kan for eksempel være opstået som følge af en lang arbejdsdag med mange timers stillesiddende arbejde eller monotone bevægelser.

I tilfælde af inflammeret væv, myoser eller svære spændinger er der gode indikationer for massage eller fysioterapi. Men du har muligvis ikke råd til den slags behandling på daglig basis. Og her vil du kunne komme rigtig langt med en massagepistol.

Hvordan fungerer en massagepistol?

En massagepistol er formet som en hårtørrer og betjenes nærmest på samme måde. På det der vil svare til pistolens munding kan du montere forskellige massage hoveder. Disse findes i mange varianter som du kan anvende alt efter lyst og behov eller hvor på kroppen du ønsker massage.

Når du klemmer ”aftrækkeren” vil din massagepistol affyre en række hårde slag med høj frekvens imod det udvalgte område. Du har selv mulighed for at variere rytmen og frekvensen lige som du kan indstille styrken af de impulser som rammer din krop.

På den måde kan du opnå effektiv massage af eksempelvis bindevævet eller dine musklers trigger punkter uden at det bliver direkte ubehageligt for dig. Og du vil efter en længere periode med regelmæssig anvendelse kunne opnå mærkbare forbedringer i din tilstand.

Find dine massage remedier online på altermed.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *