Send din pakke sikkert med TNT

05 november 2018
Astrid Pedersen
Send din pakke sikkert med TNT

Til internationale og interkontinentale forsendelser, er det en rigtig god idé at vælge en operatør, som har erfaring med det internationale marked. Vælger du en erfaren og etableret forsendelses aktør som for eksempel TNT, får du en virksomhed med et bredt og omfattende internationalt netværk af logistiske knudepunkter i form af fragt centraler og distributionscentre. Du får en moderne og tidssvarende leverandør af kurér-, fragt-, og forsendelses service, som er leveringsdygtig i løsninger som passer til ethvert behov. Uanset din forsendelses service, og uanset om du agerer som privat eller erhvervs kunde, vil du modtage samme professionelle behandling og håndtering af din forsendelse.

Find din billige forsendelse med TNT Danmark på pakke.dk

Pakke.dk er en dansk pris sammenlignings portal, som sammenligner forsendelses modeller fra de mest kendte og anvendte operatører på markedet. På pakke.dk kan du nemt og hurtigt gå et overblik over de mest optimale forsendelses metoder fra aktører så som DAO, DHL, Post Nord, TNT, Bring, DHL, GLS, UPS og FedEx. Uanset om du som privat person blot skal sende en enkelt pakke, eller du som virksomhed skal sende flere større forsendelser – eventuelt colli forsendelser i containere eller på paller – kan du hos pakke.dk blive præsenteret for de bedste priser og de hurtigste og enkleste forsendelser.

Foretrækker du at lade din forsendelse håndtere af én enkelt aktør fra start til destination – for eksempel TNT – kan du på pakke.dk vælge eksklusivt at blive præsenteret for forsendelser fra denne aktør. Du skal blot indtaste forsendelsens data i pris sammenligneren, så vil den returnere oplysninger om din forsendelse. Og dernæst kan du vælge at bestille forsendelsen direkte via pakke.dk. Så bliver det næsten ikke nemmere at sende breve, pakker, containere eller paller i hele verden!

Du kan læse mere om forsendelse med TNT og andre operatører på pakke.dk

Flere Nyheder