Sådan kan du forskønne din have

10 november 2021
Steffen Pedersen

advertorial

Når det kommer til haven, der hører med til ens hus, så kan det mange gange føles som en uoverskuelig opgave, at få den til at se lækker og indbydende ud. Det kan enten være fordi at man simpelthen ikke kan forestille sig, hvordan den kunne se ud, eller hvordan man skulle få tiden til det. Derfor er mange danske parcelhushaver, da også bare et stykke græs, med hegn omkring, hvis eneste udsmykning er nogle tilfælde planter eller blomster. I denne artikel får du et par tips til hvordan du kan forskønne din have

.image

Byg et bålsted

At bygge et bålsted kræver ikke andet end en skovl, eller en spade, og en bunke mellemstore sten, samt nogle træstubbe man kan sidde på. Man kan selvfølgelig også lavet et mere eksklusivt bålsted, men umiddelbart tager det ikke mere en times tid og så kan der laves snobrød eller grilles pølser.
Et bålsted er også et perfekt sted at sidde og se solen gå ned, på en kold vinteraften, med et dejligt varmt bål.

Byg en træterrasse

Det er måske ikke lige den letteste opgave, men heldigvis kan man hyre nogen til at løse den for sig. Det behøver ikke at koste alverden, men det har dog sin pris, i både materialer og løn til håndværkere. Hvis du vil vide hvad en træterrasse koster, kan du eventuelt Google “træterrasse tilbud” og se hvad internettet kan finde til dig, af gode tilbud på træterrasser.

Byg et legehus

Du kan også gå i en lidt anden retning end forskønnelse og bygge et legehus til dine unger. De vil elske at kunne klatre rundt på taget og lege inde i huset, og hvis du har kompetencerne til det, kan du også bygge en rutschebane og et par gynger til. Dine børn vil elske dig for det, ligesom det med garanti vil give dig glæde, at se dine unger hoppe rundt og lege, og hygge sig.

Flere Nyheder