Når en maler skal male efter

Når en maler skal male efter

En maler vil have let ved at vide, hvornår der skal males efter, når den første omgang af maling er blevet lagt, om det så er gang nummer to, tre eller måske endnu en for en sikkerheds skyld.

Den maler er nemlig udlært og har prøvet at male mange gange før og med mange forskellige typer af maling, så vedkommende næsten kan regne det ud efter at have set på et lag maling et par sekunder.

Et godt malerfirma med stor erfaring med mange forskellige opgaver er dem her: https://malerkanonen.dk/maler/

Det er lidt ligesom, når man skal stemme en guitar, hvor nogle slet ikke kan finde ud af det, andre har prøvet sig lidt frem og øvet sig, og så er der andre, der kan stemme alle strenge ved et enkelt anstrøg på strengene – under larmende omgivelser.

Sådan er det også med malere, for hvor du måske som kunde kan stå og klø dig forvirret i hovedbunden over, hvordan maleren kan regne ud, hvor mange lag af maling der skal på, så er det næsten noget af det meste simple at regne ud for en maler.

Sådan besidder så mange forskellige personer forskellig viden.

Dog kan vi godt give dig et tip til, hvordan du ved, om du er parat til at male videre eller ej, hvis du nu foretrækker selv at hoppe i malertøjet og udføre arbejdet:

Den foregående maling skal være tør først, og vær helst sikker på, den er helt tør end bare nogenlunde tør.

Desuden må du heller ikke vente for længe med at give malingen den næste omgang, så det ikke kommer til at se helt forkert ud, når malingen først er tørret.

Det er jo også lidt nemmere at gøre, når man allerede har malerudstyret fremme og har dækket af, end man skal hen og fjerne alt dette og sætte nyt op igen senere.