lad en headhunter forestå rekruttering af dine nøglemedarbejdere

18 juli 2018
Astrid Pedersen
lad en headhunter forestå rekruttering af dine nøglemedarbejdere

Skal der hentes nye, kloge hoveder og flittige hænder hjem til virksomheden – for eksempel i forbindelse med en ekspansion – kan det ikke betale sig at gøre rekrutteringsarbejdet halvt. De personer, du ansætter i nøglepositioner – det kan være højt profilerede lederstillinger eller i stillinger, som kræver særlige kvalifikationer og kompetencer (for eksempel forskere eller udviklere), er de medarbejdere, som skal sørge for at løfte din virksomhed. Hvis du ikke får de helt rette kompetencer ind på disse pladser, står du ikke optimalt i den benhårde konkurrence, der er blandt virksomheder i det danske og det internationale erhvervsliv.

Headhunting af kvalificerede kandidater – en sag for de professionelle

Det kan hurtigt vise sig at være en rigtig god idé at alliere sig med en professionel headhunter – evt. fra et headhunter- konsulent- eller rekrutteringsbureau – som kan fungere som sparring partner igennem processen. En dygtig og erfaren headhunter vil ikke alene have sin ekspertise og sit store branche kendskab at trække på – han eller hun vil også, via sin adgang til relevante emnebanker og search and select databaser – kunne finde den helt rigtige kandidat til den ledige nøgleposition i din ekspanderende virksomhed.

Da denne type kandidater er blandt de mest efterspurgte på markedet, vil det ofte forholde sig sådan, at den perfekte ingeniør, forsker, eller anden ekspert allerede er ansat – og måske endda i en konkurrerende virksomhed. Her vil headhunteren, med sin flair for rekruttering og for human resources, kende de rette tricks til at gøre din virksomhed mere attraktiv i kandidatens øjne. Og så er du pludselig et langt skridt foran i forhold til konkurrenten.

Kontakt en headhunter via et rekrutteringsbureau

Hvis du kontakter et rekrutteringsbureau med speciale i headhunting, vil du kunne vælge blandt flere forskellige headhuntere, og finde den, der er specialiseret i netop dit brancheområde. Find din headhunter hos https://www.dedikation.dk/headhunting.aspx 

Flere Nyheder