Hvordan får man lige tilmeldt sig et Power Bi kursus?

06 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det kan lyde som noget af det nemmeste, som der går forud for at komme på et Power Bi kursus, men det er trods alt ret vigtigt, hvis man skal have det til at fungere, at man får tilmeldt sig korrekt og det rette sted.

Man kan jo have planlagt nok så meget om, hvad man skal bruge det her kursus til, hvordan man planlægger  det, gennemfører det, eventuelt gør det godt og meget andet, men hvis tilmeldingen ikke er gået igennem eller er fyldt med fejl, så går alting galt fra starten.

Det er umiddelbart blevet lettere at tilmelde sig sådan nogle kurser, fordi man i langt de fleste tilfælde kan gøre det online, og det bliver man oftest opfordret til at gøre.

Men der er stadigvæk nogle mennesker, der ikke bruger nettet så meget, eller de får ikke læst, hvordan man skal tilmelde sig, så de forsøger at gøre det på en alternativ måde.

Det kan skabe en del koks.

power bi kurser

Tilmeldingen til Power Bi kurset skal ske samme sted hver gang og for alle

Så der kan være nogle, der forsøger at ringe og tilmelde sig.
Der kan være andre, der gør det ved at skrive en mail.
Så kan der atter være andre, der gør det på andre måder såsom at spørge en, der udbyder kurset, om vedkommende kan skrive en op.

Det er bare lettest for dem, som der skal udbyde kurset, at folk tilmelder sig på samme måde hver gang, så det er som regel det, der bliver opfordret til, at man gør.

Det er da klart, at man næppe vil udelukke nogle, hvis de ikke kan finde ud af at gøre det på den måde, men som udgangspunkt forsøger man at gøre det ved at få folk til at tilmelde sig på samme måde – hver gang.

Flere Nyheder