Hvem vil ikke elske plakater med dinosauer?

08 september 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er nok mest de små mennesker, som der vil blive vilde med dinosauer plakater, men voksne kan det også få det til at gibbe lidt i at barnlig begejstring, når man ser sådan en plakat – og man kan da helt sikkert også få nogle, som der sømmer sig mere til voksne mennesker af den slags plakater at have hængende.

For en spændende interesse, der er blevet plantet fra barnsben er svær at slippe af med.

Nogle har måske endda stadig de gamle plakater med dinosauerer liggende, hvor de så har suppleret dem med andre i deres ungdom, indtil de nyere en tidsperiode, hvor der skulle noget andet op at hænge.

Men indtil da var det noget med astronauter, brandbiler, politifolk og – netop – dinosauerer, som man havde plakater med, og det kunne endda ende med at udgøre, hvad man ville læse videre som senere hen i livet.

plakater med dinosauer

For man kan jo forske i levn fra dinosaurerne, og det hele begyndte måske netop med en plakat af en dinosauer.

Plakater med dinosauer kan afgøre ting i ens liv

Det er jo også vildt at tænke på, at man har at gøre med noget, som mennesker aldrig har været i kontakt med i levende form, og deres eksistens ligger så langt tilbage, at det er helt svært at forestille sig – og de kommer næppe igen.

Og der bliver ved med at blive gjort nye opdagelser om de her skabninger, hvorfor man også løbende opdaterer plakater med dinosauerer, selvom der er nogle, der stadig sværger til de udgaver, som de kan huske som børn.

Men det er måske netop også det fascinerende, at disse majestætiske kæmper gik rundt for så lang tid siden, og mange af dem kunne have været farlige for os, hvis vi kom i nærheden af dem, men nu kan vi opleve dem på sikker afstand i form af en plakat.

Flere Nyheder