Hvem skal sætte din Flos loftlampe op

Hvem skal sætte din Flos loftlampe op

Så er du kommet hjem med din nye flos loftlampe og kan ikke vente med at sætte den op og se dens design og belysning få sin rette indføring og brug i dit hjem.

Men så kommer du i tanke om, at du da egentlig ikke har de store erfaringer med at sætte lamper op andet end, når de bare skal sættes på gulvet, puttes i strømstikket og tændes for dem.

Det samme gælder, når du har en bordlampe, standerlampe eller andet, der sådan set er ligetil at indføre i dit hjem og bare lige tilslutte uden problemer.

Når det så kommer til at tilslutte en lampe i for eksempel loftet, fordi du netop har købt en Flos loftlampe, der passer i design med resten af lokalet og de andre lamper i dit hjem, der også er fra Flos, så kan det sagtens tænkes, at du kommer til kort.

Nogle installationer kan man sagtens lave selv, hvis man evner det, mens andet er der pligt for, at professionelle mennesker gør, såsom uddannede elektrikere. Og hvis du ikke selv er elektriker, så kan det være smartest at tage fat i sådan en.

Du kan selvfølgelig sagtens selv forsøge dig frem, men det ville virkelig være synd og skam, hvis du bare er blevet helt så forgabt i den Flos loftlampe, at du kommer til at sætte den forkert op.

Det kan være, den falder ned og går i stykker eller endnu værre, at den ender med at ramme nogle personer og påfører dem skader.

Hvis du ligeledes ingen eller relativt lille erfaring har med at lave el-installationer, så kan du komme til at ødelægge andre installationer i huset, lave en kortslutning eller måske – nok værst af alt – ender med at give dig selv et farligt stød.

Så for din egen og lampens skyld skal du hyre en professionel til at sætte den op, hvis du selv tvivler det mindste på, hvordan man gør det.