Hvad en kloakmester i Frederikshavn laver

30 juni 2021
Johanne Hansen

Vi glemmer at interesse os

Nogle gange går vi danskere bare rundt iblandt hinanden uden rigtigt at vide, hvad hinanden laver. Det kan være både privat men i særdeleshed også, når det kommer til ens erhverv. 

Mange siger, at amerikanere er imødekommende, australiere er altid smilende, men os danskere har lidt et ry for at virke lidt arrogante og reserverede, hvis du møder os på åben gade – medmindre der er EM i fodbold, så er sagen en helt anden.

Men til hverdag, er vi generelt rigtigt dårlige til at interessere os for hinanden og spørge ind til hinanden. Vi bliver nødt til at være mere åbne og nysgerrige, hvilket i sidste ende måske også vil åbne for nogle diskussioner omkring sådan nogle ting som erhverv. 

Hvad laver en kloakmester?

Nogle ville måske også blive mindet om et erhverv, de egentlig havde glemt eksisterede, de kunne videregive til én som var på udkig efter arbejde eller ikke rigtig vidste, hvad han eller hun skulle foretage sig. 

Et godt bud på dette kunne være at være en kloakmester i Frederikshavn. For hvad går det egentlig ud på?

Når du er kloakmester udfører du opgaver såsom kloakreparation og kloak vedligeholdelse. Du kommer til at blive alle kunders favorit, for nu de ser dig, vil de automatisk få julelys i øjnene – for der er nemlig intet værre end en kloak, der ikke duer.

Hvad enten det er akutte skader eller længerevarende problemer, der skal løses, så er det vigtigt, at du får en kloakmester ud og kigge på det. En kloakmester vil derfor altid have arbejde, og generelt i håndværker faget er der en meget lille arbejdsløshed i procenter – igen på grund af udbud og efterspørgsel.

Det tager 3-4 år at uddanne sig som kloakmester og afhængig af, om du har lidt uddannelse først, vil du være kloakmester på no time.

Flere Nyheder