Giv smøgerne en timeout med en e cigaret

Giv smøgerne en timeout med en e cigaret

Står du for et rygestop, har du en hård rejse foran dig. Langt de fleste rygere, som på et eller andet tidspunkt i løbet af deres liv har prøvet at holde op med at ryge, kan fortælle dig, at det ikke er spor nemt. I modsætning til hvad de fleste tror, er det dog ikke nikotin afhængigheden, som er den vanskeligste at slippe.

Det er de mange vaner, man som ryger bygger op omkring rygningen – for eksempel morgensmøgen, mens man venter på bussen, rygepausen efter frokost, den smøg, man ryger efter aftensmaden i selskab med aftenkaffen på terrassen, eller den hyggelige festsmøg, som inhaleres sammen med alle de andre ”syndere” ved sociale lejligheder. Vanens magt er som bekendt svær at bryde – og hverken tyggegummi, nikotin plaster, mundspray eller tabletter er designet til at imødegå denne psykiske afhængighed.

Skift til e cigaret – og bevar hyggen

Det er derimod de elektroniske cigaretter – eller e cigaretter, som de kaldes i folkemunde. En e cigaret er et elektronisk aggregat, som frigiver vanddamp tilsat nikotin og aroma så såre den aktiveres. Visse modeller aktiveres blot man suger på mundstykket, hvor andre er forsynet med en trykknap.

Fælles for alle e cigaretter er, at de kan bruges som et led i et fuldt rygestop, uden at du behøver at droppe dine vaner. Med en e cigaret føles det stadig som om du ryger en smøg – men i stedet for ildelugtende røg partikler inhalerer du blot damp. Du bestemmer selv, hvilken aroma dampen skal have, og hvor megen nikotin den skal indeholde. På den måde kan du langsomt trappe ud af den fysiske afhængighed, samtidig med at du ikke behøver at gå glip af de hyggelige stunder omkring rygningen.

Find din nye e cigaret samt diverse udstyr og e væske aromaer hertil på esug.dk