Giv en gavekurv med alt godt til ganen

Giv en gavekurv med alt godt til ganen

Er du i tvivl om, hvad sølvbrudeparret skal have i gave på den store dag? Kan du i din vildeste fantasi ikke forestille dig, hvad din onkel vil ønske sig af dig på sin runde fødselsdag – eller står du for at skulle købe firmagaver til alle virksomhedens medarbejdere, som jo i sagens natur har vidt forskellige præferencer?

Gavekurve dækker bredt og giver god værdi for pengene

Så bør du overveje at sammensætte en lækker gavekurv med diverse godt til ganen. Med en gavekurv skyder du, så at sige, med spredehagl – en gavekurv kan indeholde så forskellige ting som vin, øl, spiritus, chokolade, lakrids, karameller, kaffe, te, bolsjer, delikatesser, og selv velduftende wellness produkter har fundet vej til moderne gavekurve. Du kan således vælge at sammensætte en gavekurv med et tema som for eksempel øl. En sådan gavekurv kan indeholde en eller to kvalitets øl fra et af de mange danske mikro bryggerier, og så et par poser med nødder i høj kvalitet. Eller du kan vælge at sammensætte en børnevenlig gavekurv, som kun indeholder slik og andet guf.

Et meget populært valg til firmaets gavekurve, med hvilke virksomheder ofte vælger at begave medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder, leverandører, forhandlere og andre interessenter, er den varierede gavekurv, som indeholder lidt for enhver smag. Sandsynligheden for, at modtageren hverken kan lide øl, vin, spiritus, slik eller wellness produkter, er trods alt meget lille. Og skulle der være en eller flere ting i kurven, som vedkommende ikke bryder sig om, kan disse gives videre som værtinde gaver eller lignende – såfremt disse emner selvfølgelig holder en høj kvalitet.

Gavekurve med kvalitets indhold – find dem online hos HN Gavekurve

Det er selvfølgelig ikke nogen smal sag selv at skulle sammensætte en lækker og velkomponeret gavekurv. Det er både dyrt og tidkrævende at skulle rakke rundt i flere forskellige special butikker for at finde de mange lækkerier til gavekurven. Og skal flere hundrede personer, for eksempel de ansatte i din virksomhed, begaves på én gang, er det noget nær umuligt.

Derfor kan du med fordel bestille dine gavekurve online os HN Gavekurve. Her finder du udelukkende gavekurve med indhold af højeste standard, fra kendte kvalitets brands så som Lakrids by Johan Bülow, Weibel, Summerbird, Lakridseriet og Sigfreds Kaffefabrik. Kurvene, som udgør rammerne for de lækre gavekurve, holder også en høj kvalitet – og dine gavekurve leveres komplet med cellofan og gavebånd.

Se det store udvalg af gavekurve i alle størrelser og prisklasser på www.hngavekurve.dk