Find din lokale akupunktør i København

03 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Du har sikkert hørt om akupunktur, som er en af de mest populære alternative behandlingsformer i Danmark. Men hvad kan man egentlig med akupunktur – og er det overhovedet noget for dig?

Behandling af astma, bronkitis og allergi med akupunktur

Akupunktur anvendes blandt andet til at reducere symptomerne som opstår i forbindelse med allergiske reaktioner samt andre luftvejs problemer.

Især astma patienter kan have stor glæde af regelmæssig akupunktur behandling, lige som patienter med sæson betinget allergi – for eksempel høfeber eller overfølsomhed over for diverse pollen – kan nyde godt af akupunkturens balancerende virkning.

Akupunktur mod fordøjelses besvær

I det hele taget er der gode indikationer for akupunktur behandling i forbindelse med problemer som hidrører fra inflammatoriske tilstande i kroppen.

Hvis du har problemer med dit tarm system, for eksempel relateret til IBS (Irritable Bowel Syndrome, eller på dansk: Irritabel tyktarm) eller Morbus Crohn kan akupunktur også være til stor hjælp. Med akupunktur kan du reducere inflammationen i dit system og dermed skabe bedre harmoni i din fordøjelse.

Få lindring for dine smerter med akupunktur

Er du en af de mange danskere som døjer med tilbagevendende hovedpine? Så kan akupunktur også hjælpe dig. Med akupunktur kan du løsne op for de muskel spændinger som ofte forårsager hovedpine, eller som opstår som følge heraf og dermed forstærker lidelsen.

Uanset om det er migræne, Hortons hovedpine eller et tidligere traume – for eksempel piskesmæld eller hjernerystelse – som er årsag til din hovedpine vil du med regelmæssige akupunktur behandling finde lettelse og lindring.

Allerede efter en behandling vil du kunne mærke effekten. Og du vil opleve færre – og mildere hovedpine anfald hvis du vælger at modtage akupunktur med jævne mellemrum.

Få professionel akupunktur i København

Hvis du vil være sikker på at din akupunktur behandling bliver udført af en veluddannet akupunktør bør du opsøge Akupunktur Klinik – læs mere på https://aku-punkturklinik.dk/ 

Flere Nyheder