Fin den bedste Ford elbil i Odense

07 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du i markedet efter en klima og miljø venlig bil? Så bør du kaste et blik i retning af bilmærket Ford.

Hvilken Ford elbil skal jeg vælge?

Uanset om du er til rene elbiler eller om du befinder dig best i en hybrid eller en plug-in hybrid bil kan du finde hvad du søger blandt de mange nye og spændende Ford modeller.

Fra den praktiske Puma EcoBoost Hybrid til den fantastiske Mustang Mach-E, som er en 100% elbil, kan du vælge frit på hele spektret af personbiler fra Ford. De modeller, som fås i en el eller en hybrid version, er Ford Kuga, Ford Puma, Ford Mondeo, Ford Fiesta, Ford Focus, Ford S-Max og Ford Galaxy, samt de tre kassevogns modeller Ford Tourneo Custom, Ford Transit Van og Ford Transit Custom.

image

Er du  på udkig efter en solid familiebil er Ford Fiesta Ecoboost Hybrid helt sikkert et godt bud på din næste bil. Ford Fiesta Ecoboost Hybrid er forsynet med et separat 48V Li-ion-batteri som automatisk oplades med regenerativ bremsning. Det betyder at du ikke behøver lede efter ladestandere hele tiden.

Ford Fiesta Ecoboost Hybrid bruger en elektrisk motor til at understøtte benzinmotoren, hvilket giver dig en mere hensigtsmæssig brændstoføkonomi og mere motorkraft. En sikker vinder inden for hybrid kategorien.

Er det en drengedrøm som skal gå i opfyldelse bør du tage et kig på Ford Mustang Mach-E – en fuldelektrisk bil i luksus klassen. Her får du utroligt mange hestekræfter for pengene, samtidig med at du skåner miljø og klima.

Find din Ford elbil hos Bilhuset THYBO A/S

Er du bosat i den fynske i nærheden af Odense kan du med fordel slå et smut forbi Ford Bilhuset THYBO A/S og se de mange flotte el og hybrid biler samt plug-in hybrid biler af mærket Ford. Læs mere på ford-bilhusetthybo.dk

Flere Nyheder