Få hjælp til forskønnelse af trægulv med en gulvafslibning i Nordsjælland

Få hjælp til forskønnelse af trægulv med en gulvafslibning i Nordsjælland

Et velbevaret trægulv, som er intakt og sundt i træværket, kan repræsentere en økonomisk værdi for din bolig. Uanset om du er den glade ejer af en lejlighed eller et hus, hvor det er træ, som beklæder gulve over hele det samlede bolig areal (med undtagelse af badeværelse, køkken, bryggers og lignende), kan du roligt regne med, at dit originale trægulv er et kæmpe aktiv for dig, når du står for at skulle sælge boligen.

Enhver ejendomsmægler vil kunne bekræfte, at et velholdt trægulv uden skønhedsfejl og graverende skader trækker ekstra op i vurderingen af en boligs værdi. Og sørger du for at holde dit trægulv ensartet og skinnende i overfladen, vil også interesserede købere kunne se potentialet i trægulvet.

Et slidt trægulv kommer nemt til at fremstå beskadiget

Du bør dog sørge for, at dit trægulv fremstår fra sin absolut bedste og mest charmerende side. Måske ved både du og mægler, at gulvet er gennemgående sundt og solidt. Men hvis trægulvet er mærket af mange års slitage, vil det hurtigt komme til at synes træt og trist på en måde, som hurtigt kan skabe et negativt indtryk hos et potentiel køber. Derfor er det en god idé at lade gulvet slibe og behandle, før lejligheden eller huset skal vises frem.

Ved en gulvafslibning kan du nemlig opnå flere ting. For det første fjernes alle de overfladiske tegn på slitage, som for eksempel grimme skjolder og pletter fra spildte væsker, slidspor bestående af nedtrådt støv, som er indlejret i træværkets fibre, og de gulnede plamager, som opstår der, hvor solens skarpe stråler falmer og udtørrer træets overflade. Og for det andet lysnes gulvet op til flere toner, hvilket lyser hele boligen op, og gør førstehånds indtrykket mere positivt.

Du bør vælge en erfaren, professionel håndværker til at forestå din gulvafslibning. Du kan finde ham på gkservice.dk