Derfor bør du vælge udendørs LED-skilte

Derfor bør du vælge udendørs LED-skilte

Skiltning for en virksomhed, kan være altafgørende, hvis du ønsker at skabe synlighed og reklame for dit brand eller butik. Når du derfor skal vælge et skilt for din facade eller bygning, kan det være aktuelt at overveje, hvordan du får skabt det bedste mulige skilt, der både virker naturligt for selve facaden, men som er i stand til at skille sig ud fra mængden. 

Hvad bør du overveje, når du vælger et udendørs skilt?

Først og fremmest er det vigtigt, at dit design er på plads. Både så det stemmer overens med dine ønsker og præferencer for det endelige design. Herefter skal du vælge, hvilket materialer der skal anvendes. Her er det klart en fordel at overveje et materiale, som kan klare de høje temperaturforskelle i Danmark. Desto mindre du ønsker patina, bør du evt. vælge kobber eller messing som materiale for dit skilt. Ellers vil vi anbefale dig at gå med rustfrit metal.

Når materialer er på plads, bør du overveje størrelsen på dit skilt. Her kan det være aktuelt at måle størrelsen på facaden, så du kan tilpasse det efter, hvad der vil se bedst ud. Derudover vil det en fordel at undersøge, hvad kommunen tillader, så du ikke oplever at få en besked om at tage det ned igen.

Når størrelsen dermed er på plads, bør du overveje om det skal være et skilt med eller uden LED-lys. LED lys giver dig mulighed for at få reklame, synlighed og opmærksomhed hele døgnet rundt alle dage hele året rundt. Dermed sender LED-lys et signal om at du har taget et miljøvenligt valg. 

Hvem kan hjælpe med at lave et udendørs LED-skilt?

Hvis du er på jagt efter en professionel skiltemager med mere end 10 års erfaring og et stærkt udvalg udendørs led skilte til konkurrencedygtige priser, så læs nærmere her.