Bliv god til at svømme med en svømnings træningslejr

27 juli 2018
Anders Lundtang Hansen
image

Det kan faktisk blive en ret skelsættende oplevelse for dig, hvis du tager på en svømningstræningslejr.

Nogle mennesker tager måske på sådan en tur i grupper i forskellige sammenhænge for at blive bedre til at svømme eller forbedre sig med nogle stilarter af svømning, men der er også dem, hvor en træningslejr i svømning kan resultere i, at man for første gang lærer at svømme korrekt – og dermed har forandret ens liv radikalt.

Foreninger, arbejdspladser og andre samlinger af mennesker på tværs af aldre, religioner og køn kan have godt af at tage på en svømningstræninglejr enten i udlandet eller herhjemme. Det kan være, beboerforeningen har brug for at lære hinanden bedre at kende med de nye beboere, hvorfor man overvejer at tage på en fælles ekskursion af kortere eller længere varighed.
Og hvorfor så ikke tage på en ekspedition, hvor man både lærer hinanden bedre at kende under anderledes aktiviteter og samtidig forbedrer ens kompetencer.

De fleste tænker nok ikke, at svømmetræning er den rette anledning, men som vi nævner, er der mange udfoldelsesmuligheder og potentiale med sådan en tur. Nogle medlemmer af gruppen er måske gode til at svømme i forvejen, andre er nybegyndere og atter andre har aldrig prøvet det før. Derfor kan man opbygge tillid med medlemmerne iblandt, når man forsøger sammen med hinanden og eventuelt træneren at blive bedre til at svømme.

Tænk, hvis du kom hjem og både havde lært en masse andre mennesker at kende, som du måske slet ikke kendte eller blot perifert kendte i forvejen, og havde tilegnet dig en ny kompetence i form af at svømme.

At svømme er for mange mennesker lig med at cykle: Man glemmer det aldrig.

Så når du kommer hjem fra en svømmetræningslejr, er du ikke kun med stor sandsynlighed blevet bedre til at svømme, du har også lært en masse nye mennesker at kende.

Måske kan det blive en gentagende oplevelse for foreningen en gang om året, hvis der for eksempel er kommet nye medlemmer til.

Flere Nyheder