3 tips til at give din have nyt liv

12 februar 2022
Steffen Petersen

advertorial

Trænger din have til nyt liv? Hvis ja, så kan du heldigvis skabe mere liv i din have på mange måder. Vi har lavet en liste med tre tips til, hvordan du kan give din have nyt liv. Det kan både være udseendemæssigt, men du kan faktisk også gøre nogle ting, så du kan bruge din have til noget. Hvis du vil vide mere, så læs med her. 

belægning

Planter

Du kan vælge at gro planter i din have. Du kan helt selv bestemme om det skal være træer, blomster eller noget helt tredje. Du skal dog bare huske, at nogle planter ikke trives særlig godt udenfor. Især ikke i det danske vejr. Derfor vil det være en god ide at undersøge, hvilke planter, der kan trives godt ude i din have. 

Gangareal

Selvom det om sommeren kan være rart med græs mellem tæerne, så vil et gangareal i haven også være en god løsning. Især hvis det har regnet, og du ikke vil slæbe mudder med ind i hjemmet. Du kan egentlig selv bestemme, hvordan gangarealet skal se ud, og hvor det skal gå til og fra. Det er meget populært at lave en sti med fliser omme i haven, da det også giver lidt hyggelig stemning i haven. 

Køkkenhave

Hvis du gerne vil udnytte din have fuldt ud, så kan du også vælge at lave en lille køkkenhave. Du kan for eksempel lave et højbed, hvor du planter forskellige krydderier eller planter til madlavningen. Her er det igen vigtigt at huske på, at de forskellige planter kræver forskellige leveforhold. 

 

Hvis du er i tvivl omkring, hvorvidt nogle af dine ideer kan lade sig gøre i din have, så kan du kontakte en gartner. En gartner kan også hjælpe dig med belægning i din have. Hvis du bor i eller omkring Hedehusene, så kan du gå på nettet og søge på belægning i Hedehusene

 

Flere Nyheder